KOCAELİ / GÖLCÜK - Gölcük Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi

OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONUNUN 2.DÖNEM KONSORSİYUM ÜYELERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Gölcük Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi olarak, 26.12.2022 tarihinde Konsorsiyum Üyesi olduğumuz Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sahip olduğu 2022-1-TR01-KA121-SCH-000067000 Nolu "OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONUNUN" 2022 (2.DÖNEM) Konsorsiyum Üyeleri Bilgilendirme toplantılarına proje ekibimiz iştirak etmişti.

Konsosrsiyum Üyesi kurumların irtibat kişilerinin katıldığı toplantıda "Hareketliliklere" dair hazırlık ve uygulama süreçleri hakkında bilgi verilmişti.

12-02-2024

Okulumuz ERASMUS PROJE EKİBİ üyesi olan MüzikÖğretmenimiz Eylem BAKIRÖZÜ ve Rehberlik Öğretmenimiz Sinem ÖZKAN; ERASMUSDAYS Kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından düzenlenen "ERASMUS DENEYİM PAYLAŞIMI" Etkinliğine katılarak hareketliliklerde deneyim elde etmiş katılımcıların yaptıkları iyi uygulamaları ERASMUS+ Programı konusunda daha az deneyime sahip öğretmen ve öğrencilerle paylaşma imkanı elde ettiler.

12-02-2024

Bu çalışmaların neticesinde elde edilen kazanımlar; Okul ERASMUS PROJE EKİBİ öğretmenleri, MüzikÖğretmenimiz Eylem BAKIRÖZÜ ve Rehberlik Öğretmenimiz Sinem ÖZKAN konuyla ilgili yapılan bilgilendirme toplantısında tüm öğretmenlerimize aktarıldı.

Yayın: 12.02.2024 - Güncelleme: 12.02.2024 13:25 - Görüntülenme: 130